Slide background

Toon Hermans Huis Parkstad heet Adriane Keulen welkom als ambassadeur.

toer de toon

 

Wat zijn we trots dat ze meteen ‘ja’ zei op de vraag of ze ambassadeur wilde worden. Adriane Keulen is sinds 2018 wethouder van de gemeente Heerlen. Voorheen was ze er werkzaam als hoofd van Buurtgericht Werken en Werkgelegenheid Sociale Zaken en als projectleider Baanbrekend Werk. Daarvoor werkte ze onder andere als arbeidsdeskundige bij het UWV en als zelfstandig adviseur voor verschillende gemeentes. Haar belangrijkste ambitie als wethouder is iets te betekenen voor de bewoners van Heerlen.

Of dat ook de reden is dat ze ambassadeur is geworden, legt ze zelf uit: Ik ben er trots op dat ik ambassadeur mag zijn van Toon Hermans Huis Parkstad. Iedereen heeft ver of dichtbij wel te maken of krijgt te maken met kanker. Ik heb altijd al de waarde gezien en gevoeld van deze gastvrije ontmoetingsplek. Wat ik zo bijzonder vind, is dat je gewoon naar binnen kunt lopen voor een kop koffie, gewoon een luchtige ontmoeting, maar ook voor een diepgaander gesprek. Ook voor gezellige activeiten en informatiebijeenkomsten ben je van harte welkom. Het Toon Hermans Huis is laagdrempelig. Ik hoop dan ook dat steeds meer inwoners de weg hiernaartoe weten te vinden en niet bang zijn om over de drempel te stappen. Mijn overtuiging is dat je sterker kunt worden, als je samen kunt delen.
Ik ga me dan ook inzetten om de waarde van het Huis bij een ieder meer onder de aandacht te brengen. En of je nu woont in
Heerlerheide, Heerlerbaan, Hoensbroek of Heerlen-centrum kom gewoon langs!