Slide background

Vacatures

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken voor een ander? Wil je graag van betekenis zijn voor iemand anders? Ben je op zoek naar een manier om jouw horizon te verbreden? Het Toon Hermans Huis kan jouw hulp goed gebruiken. Je bent bij ons van harte welkom als vrijwilliger.

Wat kun je zoal voor ons betekenen?

Toon Hermans Huis Parkstad biedt diverse mogelijkheden om als vrijwilliger het beste uit jezelf te halen. Welke taak je ook op je neemt binnen of buiten het huis, je gaat hoe dan ook aan de slag in een organisatie die ertoe doet. Je inzet is waardevol voor de organisatie én voor onze gasten.

Ga je graag met mensen om en wil je graag een luisterend oor bieden aan iemand die het op dat moment goed kan gebruiken? Dan is gastheer of gastvrouw een geknipte functie voor jou. Je start met een kennismakingsperiode waarin je het huis, de collega’s en de werkzaamheden leert kennen. Zo weet je precies of deze rol bij jou past. Ben jij tevreden (en wij ook) dan wordt jouw aanstelling definitief. Je krijgt vervolgens een basistraining van branchevereniging IPSO www.ipso.nl

Ben je liever achter de schermen actief bezig? We zoeken ook vrijwilligers die ons helpen in het organiseren en ondersteunen van allerlei activiteiten of op het gebied van social medie en communicatie. Heb jij een bijzonder talent? Dan kun jij ons ongetwijfeld op de een of andere manier ondersteunen.

Heb je interesse? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Please type your full name.

Ongeldige invoer

Invalid email address.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U dient akkoord te gaan

Geen geldige ingave