Slide background

Nieuws

 

Dinsdag 22 juni a.s. ontvangt Toon Hermans Huis Parkstad een bijzondere gast in Heerlen. Het huis is één van de 75 inloophuizen die Evelien van der Werff uit Zwolle op haar fietstocht door Nederland bezoekt.   . .

open

 

Twee jaar lang hebben klanten van Albert Heijn hun statiegeld gedoneerd. Dat heeft een prachtig bedrag opgeleverd.     . .

open

‘Met heel mijn hart ’

Precies een maand geleden begonnen wij met het verzamelen van wensen voor iedereen die een hart onder de riem kan gebruiken. Heel veel mensen hebben een houten hartje besteld om een wens of boodschap over te brengen op iemand die hun aan het hart ligt.

open

‘Met heel mijn hart wens ik jou…’

Toon Hermans Huis Parkstad verzamelt wensen voor Wereldkankerdag. Onze deur is helaas fysiek alweer een paar weken dicht. Maar binnen in het huis staat iets dat heel erg ‘open’ staat. 

open

SOUP TO go ON

Dat 2020 voor vele sectoren een bijzonder zwaar jaar is, mag geen nieuws meer genoemd worden. Ook bij ons ging een streep door de kalender bij een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten. Je zou wel kunnen stellen dat alles behoorlijk in de soep is gelopen. En daar kunnen we wel iets mee, met al die soep.

open

Rabo Clubsupport

Net als voorgaande jaren doet Toon Hermans Huis Parkstad ook nu weer mee met Rabo Clubsupport. En dat doen we met een heel specifiek doel.