Slide background

Word jij ook Vriend van Toon Hermans Huis Parkstad?

Als jij Toon Hermans Huis Parkstad een warm hart toedraagt, verwelkomen wij je graag als vriend. Je levert als vriend maandelijks een kleine financiële bijdrage. Dat kan al vanaf € 2,- per maand, maar het mag natuurlijk ook iets meer zijn. Op die manier zorg jij er mede voor dat wij ons waardevolle werk kunnen blijven doen.
Onze vrienden zijn ontzettend belangrijk voor ons en dat willen we heel graag belonen. De vrienden van Toon Hermans Huis Parkstad:

  • krijgen een klein welkomstgeschenk;
  • ontvangen maandelijks onze nieuwsbrief;
  • worden uitgenodigd voor een jaarlijkse vriendenbijeenkomst;
  • worden uitgenodigd voor lezingen en bijeenkomsten;
  • maken elke maand kans op een vlaai van bakkerij Voncken.

Word jij ook vriend van Toon Hermans Huis Parkstad? Vul hieronder het online inschrijfformulier in en stuur het op. Dan maak je dus elke maand kans om als ‘beste vriend’ een speciale Toon vlaai van bakkerij Voncken te winnen. Mocht jij de winnaar zijn, dan kun je die afhalen in een filiaal naar keuze. Laat hem alvast smaken!
Wij schrijven dan via automatisch incasso maandelijks het opgegeven bedrag af van de bankrekening. Je hebt er dus geen omkijken meer naar! Gewoon even doen dus, want was is er nou mooier dan het hebben van fijne vrienden!

 

 

 

 

sepa form

Please type your full name.

Ongeldige invoer

Invalid email address.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U dient akkoord te gaan

Geen geldige ingave