Slide background

Onze partners

Goede samenwerking met partners, zowel inhoudelijk als financieel, is essentieel voor het bereiken van onze doelen. Daarom onderhouden we inhoudelijk nauwe contacten met verschillende organisaties in de formele en informele zorg.

Toon Hermans Huis Parkstad heeft ieder jaar een behoorlijk bedrag nodig om de diensten te kunnen aanbieden en om ambities waar te kunnen maken. Een bedrag dat wij ieder jaar weer op een creatieve manier gedoneerd moeten zien te krijgen, omdat we niet gesubsidieerd worden door de gemeentes in de regio Parkstad. Aangezien we geen financiering krijgen via zorgverzekering, komen al onze financiƫle middelen via fondsen, sponsoracties en hopelijk doordat u ons wilt ondersteunen. Wat zijn de mogelijkheden?

Ambassadeurs

Het gezicht van het Toon Hermans Huis is

Sponsoren

Als bedrijf is maatschappelijk verantwoord ondernemen tegenwoordig belangrijk. Gelukkig is dit voor uw bedrijf ook het geval, anders bezocht u deze pagina niet. Het is soms wat zoeken naar mogelijkheden. Om het makkelijk te maken zetten wij een aantal sponsorgelijkheden even op een rij.

Toonbankjes

Onze Toonbankjes zijn eenvoudige spaarpotjes in de vorm van een houten huisje. De Toonbankjes staan, zoals de naam al doet vermoeden, op de toonbank bij steeds meer ondernemers in de regio Parkstad. De huisjes samen leveren elk jaar weer een mooi bedrag op aan giften. Daarmee kan het Toon Hermans Huis extra activiteiten organiseren.
Wilt u ook een huisje plaatsen? Aanmelden kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of neem contact op met het Toon Hermans Huis Parkstad, telefoon 045-5427788

Vrienden van Toon

Nog op te stellen

Nalatenschap

Door uw wensen in een testament vast te leggen weet u zeker dat uw erfenis ten goede komt aan wie of wat voor u belangrijk is. Wanneer u kiest voor het begunstigen van Toon Hermans Huis Parkstad zijn er verschillende vormen mogelijk. Doordat Toon Hermans Huis de ANBI-status heeft, is dit gunstig zowel voor de schenker als voor THHP. Particulieren en bedrijven die giften, schenkingen, legaten of erfstellingen doen aan ons Huis kunnen deze bijdragen (deels) aftrekken voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. De giften zijn bovendien vrijgesteld van schenkings- of successierechten.

Erfstelling

Bij een erfstelling wordt het Toon Hermans Huis Parkstad in uw testament tot erfgenaam benoemd. Het inloophuis krijgt hierdoor recht op een door u bepaald percentage van uw nalatenschap. Over de verkrijging van het erfdeel is het THHP geen erfbelasting verschuldigd.

Legaat

Een legaat is een bepaling in uw testament waarmee u een bedrag aan een persoon of instelling, zoals het Toon Hermans Huis Parkstad, nalaat. U beschrijft zelf welk bedrag of welk(e) goed(eren) u
wenst na te laten. Het THHP kan uitsluitend recht doen gelden op het vaste bedrag of de bepaalde goederen of waardepapieren die u via uw testament heeft toegewezen. Ook over deze verkrijging is het THHP geen erfbelasting verschuldigd.
Wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met de directie van het Toon Hermans Huis Parkstad.

Netwerken en partners

Toon Hermans Huizen in Limburg
Toon Hermans Huis Sittard:           https://www.toonhermanshuissittard.nl
Toon Hermans Huis Maastricht :    https://www.toonhermanshuismaastricht.nl
Toon Hermans Huis Roermond:     https://www.toonhermanshuisroermond.nl
Toon Hermans Huis Weert:           https://www.toonhermanshuisweert.nl
Toon Hermans Huis Venlo:            https://www.toonhermanshuisvenlo.nl

Koepel Psychosociale Oncologie:    https://www.ipso.nl/