Slide background

Onze partners

Goede samenwerking met partners, zowel inhoudelijk als financieel, is essentieel voor het bereiken van onze doelen. Daarom onderhouden we inhoudelijk nauwe contacten met verschillende organisaties in de formele en informele zorg.

Toon Hermans Huis Parkstad heeft ieder jaar een behoorlijk bedrag nodig om de diensten te kunnen aanbieden en om ambities waar te kunnen maken. Een bedrag dat wij ieder jaar weer op een creatieve manier gedoneerd moeten zien te krijgen, omdat we niet gesubsidieerd worden door de gemeentes in de regio Parkstad. Aangezien we geen financiering krijgen via zorgverzekering, komen al onze financiële middelen via fondsen, sponsoracties en hopelijk doordat u ons wilt ondersteunen. Wat zijn de mogelijkheden?

Ambassadeur

jack vindersJack Vinders is geboren en getogen in Kerkrade. Hij stamt uit een mijnwerkersgezin en muzikale familie en stond als kind reeds op de planken. Inmiddels is Jack Vinders binnen en buiten de regio bekend als cabaretier, columnist, liedjesschrijver, acteur en presentator. Maar vooral als zanger.

Waarom hij ervoor gekozen heeft om ambassadeur te zijn van het Toon Hermans Huis Parkstad, legt hij zelf uit:
"Graag wil ik ambassadeur zijn van het Toon Hermans Huis Parkstad. Een huis waarin mensen centraal staan, maar niet zomaar mensen. Mensen die op welke manier dan ook in aanraking zijn gekomen met de ziekte kanker. Deze ingrijpende ziekte voor de betroffene en diens omgeving vraagt in alle stadia aandacht. In het Toon Hermans Huis Parkstad kan men praten, wil men luisteren, informatie geven, een rustbaken zijn en nog veel meer. Maar vooral: er zijn voor u.
Ik wil meewerken als ambassadeur om o.a. het huis meer bekendheid te geven, zodat u de weg vindt naar ons. Geen drempel, geen kosten voor u.
Deze ziekte ben ik in mijn naaste omgeving vaak tegengekomen, heb ermee moeten dealen. Ik weet dat men door verschrikkelijk diepe dalen moet, weet hoe aangrijpend het is. Het Toon Hermans Huis Parkstad is er voor lotgenoten, voor familie en vrienden, voor iedereen".

Sponsoren

Als bedrijf of organisatie is maatschappelijk betrokken ondernemen tegenwoordig belangrijk. Gelukkig is dit voor uw bedrijf ook het geval, anders bezocht u deze pagina niet. Het is soms wat zoeken naar mogelijkheden. Om het makkelijk te maken zetten wij een aantal sponsorgelijkheden even op een rij.

BRONS: vanaf € 1000,-

 • Vermelding op website als sponsor met naam en logo en link naar uw eigen site
 • Gebruik van het THHP-logo in uw eigen communicatie
 • Rondleiding in het THHP
 • 1 keer per jaar gebruik van onze Ridderzaal als vergaderlocatie
 • Uitnodiging voor onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst

ZILVER: vanaf € 2500,-

 • Vermelding op website als sponsor met naam en logo en link naar uw eigen site
 • Gebruik van THHP-logo in uw eigen communicatie
 • Rondleiding in het THHP
 • 2 keer per jaar gebruik van onze Ridderzaal als vergaderlocatie
 • Uitnodiging voor jaarlijkse Netwerkbijeenkomst

GOUD: vanaf € 5000,-

 • Vermelding op website als sponsor met naam en logo en link naar uw eigen site
 • Gebruik van THHP-logo in uw eigen communicatie
 • Rondleiding in het THHP
 • Gratis deelname aan een workshop (voor 4 personen)
 • 4 keer per jaar gebruik van onze Ridderzaal als vergaderlocatie
 • Uitnodiging voor jaarlijkse netwerkbijeenkomst

DIAMANT: vanaf € 10.000,-

 • Vermelding op website als sponsor met naam en logo en link naar uw eigen site
 • Gebruik van THHP-logo in uw eigen communicatie
 • Rondleiding in het THHP
 • Gratis deelname aan een workshop (voor maximaal 8 personen)
 • 4 keer per jaar gebruik van onze Ridderzaal als vergaderlocatie
 • Uitnodiging voor jaarlijkse netwerkbijeenkomst

Doordat het Toon Hermans Huis Parkstad de ANBI-status heeft, levert sponsoren gedurende minimaal 3 jaar fiscaal voordeel op. De directeur bespreekt graag de mogelijkheden met u. Neemt u hier gerust even contact op voor een afspraak.

Doneren in natura

Hebt u wel eens aan doneren in natura gedacht?
In het inloophuis worden jaarlijks meer dan tienduizend koppen koffie of thee geschonken. En er wordt behoorlijk wat verbruikt: van printpapier tot elektra, en van knutselmateriaal tot toiletpapier. Wij zijn erg blij als u deze middelen en materialen kunt schenken.
Daarnaast waarderen we het bijzonder als particulieren of bedrijven hun diensten kosteloos aanbieden, of een leuk uitstapje of een teambuildingsactiviteit voor de vrijwilligers willen faciliteren.
Donaties in natura aan ons inloophuis zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. De donatie moet dan wel schriftelijk zijn vastgelegd. De directeur bespreekt graag de mogelijkheden met u. Neemt u hier gerust even contact op voor een afspraak.
Als u op zoek bent naar nog meer ideeën, klik dan hier.

Toonbankjes

Onze Toonbankjes zijn eenvoudige spaarpotjes in de vorm van een houten huisje. De Toonbankjes staan, zoals de naam al doet vermoeden, op de toonbank bij steeds meer ondernemers in de regio Parkstad. De huisjes samen leveren elk jaar weer een mooi bedrag op aan giften. Daarmee kan het Toon Hermans Huis extra activiteiten organiseren.
Wilt u ook een huisje plaatsen? Aanmelden kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of neem contact op met het Toon Hermans Huis Parkstad, telefoon 045-5427788

Vrienden van Toon

Voor particulieren is er een mogelijkheid om voor een klein bedrag per jaar gedurende minimaal 5 jaar Vriend te worden van het Toon Hermans Huis Parkstad. Doordat het huis de ANBI-status heeft, heeft dat onder bepaalde voorwaarden fiscale voordelen.
De directeur bespreekt graag de mogelijkheden met u. Neemt u hier gerust even contact op voor een afspraak.

Nalatenschap

Door uw wensen in een testament vast te leggen weet u zeker dat uw erfenis ten goede komt aan wie of wat voor u belangrijk is. Wanneer u kiest voor het begunstigen van Toon Hermans Huis Parkstad zijn er verschillende vormen mogelijk. Doordat Toon Hermans Huis de ANBI-status heeft, is dit gunstig zowel voor de schenker als voor THHP. Particulieren en bedrijven die giften, schenkingen, legaten of erfstellingen doen aan ons Huis kunnen deze bijdragen (deels) aftrekken voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. De giften zijn bovendien vrijgesteld van schenkings- of successierechten.

Erfstelling

Bij een erfstelling wordt het Toon Hermans Huis Parkstad in uw testament tot erfgenaam benoemd. Het inloophuis krijgt hierdoor recht op een door u bepaald percentage van uw nalatenschap. Over de verkrijging van het erfdeel is het THHP geen erfbelasting verschuldigd.

Legaat

Een legaat is een bepaling in uw testament waarmee u een bedrag aan een persoon of instelling, zoals het Toon Hermans Huis Parkstad, nalaat. U beschrijft zelf welk bedrag of welk(e) goed(eren) u
wenst na te laten. Het THHP kan uitsluitend recht doen gelden op het vaste bedrag of de bepaalde goederen of waardepapieren die u via uw testament heeft toegewezen. Ook over deze verkrijging is het THHP geen erfbelasting verschuldigd.
Wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met de directie van het Toon Hermans Huis Parkstad.

Netwerken en partners

Toon Hermans Huizen in Limburg

Toon Hermans Huis Sittard
Toon Hermans Huis Maastricht
Toon Hermans Huis Roermond
Toon Hermans Huis Weert
Toon Hermans Huis Venlo

Koepel Psychosociale Oncologie

Netwerpartners

Netwerk Palliatieve Zorg OZL
Steunpunt voor Mantelzorgers
Schuldhulpmaatje
Effectyf (arbeidsreïntegratie)