Slide background

Jack Vinders Ambassadeur Toon Hermans Huis Parkstad

Met trots kondigen wij onze nieuwe ambassadeur aan. We laten Jack zelf aan het woord waarom hij gekozen heeft voor dit ambassadeurschap.

"Graag wil ik ambassadeur zijn van het Toon Hermans Huis Parkstad.
Een huis waarin mensen centraal staan, maar niet zomaar mensen. Mensen die op welke manier dan ook in aanraking zijn gekomen met de ziekte kanker.
Deze ingrijpende ziekte voor de betroffene en diens omgeving vraagt in alle stadia aandacht. In het Toon Hermans Huis Parkstad kan men praten, wil men luisteren, informatie geven, een rustbaken zijn en nog veel meer.
Maar vooral: er zijn voor u.
Ik wil meewerken als ambassadeur om o.a. het huis meer bekendheid te geven, zodat u de weg vindt naar ons. Geen drempel, geen kosten voor u.
Deze ziekte ben ik in mijn naaste omgeving vaak tegengekomen, heb ermee moeten dealen. Ik weet dat men door verschrikkelijk diepe dalen moet, weet hoe aangrijpend het is.
Het THHP is er voor lotgenoten, voor familie en vrienden, voor iedereen".

Wilt u het Toon Hermans Huis Parkstad steunen? Er is vanaf 6 juni een mooie sponsoractie (heroïsche fietstocht) op touw gezet door onze directeur Armand Winthagen. Voor meer gaat u naar: https://www.doneeractie.nl/actie/29839

Wilt u de inspanningen van Armand volgen ga dan naar: www.the-ride.cc/volg-ons