Slide background

Armand Winthagen, directeur Toon Hermans Huis Parkstad op de trappers voor kanker.

Armand start op 9 juni met een symbolische actie. Van 9 t/m 16 juni 2019 neemt deel aan ‘The Ride’, een heroïsche fietstocht in acht dagen van de Passo dello Stelvio in Italië naar de Cauberg in Valkenburg.

Op de ruim 1300 kilometer lange route zal hij oog in oog staan met uitdagende cols in de Alpen, de Vogezen, het Zwarte Woud en de Ardennen. Dat is goed voor 17.000 hoogtemeters. Zijn doel is om voor elke hoogtemeter 1 euro in te zamelen. Met de opbrengst kan in het Toon Hermans Huis Parkstad een rolstoeltoilet voor invalide mensen gerealiseerd worden.
Het Toon Hermans Huis Parkstad is een inloophuis voor mensen die direct of indirect te maken hebben met kanker: patiënten, ex-patiënten, naasten en nabestaanden. Het inloophuis biedt informele zorg aan. Op die manier wil het Toon Hermans Huis bijdragen, waar mogelijk, aan het behoud en het verbeteren van de kwaliteit van hun leven. Het inloophuis is een laagdrempelige ontmoetingsplaats die vrijwel geheel draait op de inzet van zeer betrokken vrijwilligers. Zij bieden een luisterend oor, steun, informatie of gewoon een goed gesprek onder het genot van een lekkere kop koffie.
Het Toon Hermans Huis is voor zijn financiering volledig afhankelijk van giften en donaties. En daarom deze actie! Wie helpt mee om Armand op zondag 16 juni een mooie cheque te overhandigen?
Doneren kan via deze link: https://www.doneeractie.nl/actie/29839

Bedankt namens alle gasten en vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Parkstad