-->

Wandelen

Iets ogenschijnlijk eenvoudigs als wandelen levert een verbetering op van de gezondheid. Wandelen heeft een heilzame werking op verschillende delen van je lichaam. Het versterkt spieren en botten en zorgt voor opbouw van kraakbeen. Wandelen is gezond voor luchtwegen, hart en bloedvaten. Daarnaast helpt het tegen overgewicht en diabetes. Een wandeling zorgt voor een opgewekt en ontspannen gevoel. In de natuur samen onderweg. Genieten van alle moois om je heen en van elkaar.
Op de vierde donderdag van de maand kunt u deelnemen aan een stadswandeling, natuurwandeling of een andere leuke wandeling in de regio Parkstad. Start en eindpunt is het Toon Hermans Huis als de wandeling in Heerlen gepland staat. In andere gevallen wordt vooraf medegedeeld waar het start en eindpunt zal zijn. En of hieraan eventueel kosten verbonden zijn.
Wandelen

Begeleiding

Theo Roberts, Gerry Debetz en Tini Pluijmen

Datum / tijd

Iedere vierde donderdag van de maand. Starttijd wandeling omstreeks 10:00 uur.

Bijdrage

Geen (eventuele kosten vervoer naar startpunt zijn voor eigen rekening)

Aanmelden

Vooraf aanmelden via 045-5427788 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en andere activiteiten

 

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Vanwege de landelijke richtlijnen omtrent het gebruik van het openbaar vervoer wordt er gewerkt aan alternatieve mogelijkheden.

 

-->