Slide background

Pink Ribbon Verwenweek

Oktober is traditioneel borstkankermaand. In die traditie past ook onze verwenweek. Dit jaar vindt die plaats van maandag 17 tot en met vrijdag 21 oktober. In samenwerking met professionals uit de regio bieden we een week lang allerlei speciale activiteiten aan om je weer helemaal te laten stralen. Met aandacht voor zowel de buitenkant als de innerlijke mens.
Alle activiteiten zijn gratis, maar reserveren is wel noodzakelijk.

Maandag 17 oktober - ontspanningsmassage
Elly biedt een ontspanningsmassage aan. Een weldaad voor lichaam én geest. In overleg geef je zelf aan waar jouw voorkeur naar uitgaat, bijvoorbeeld rug, voetmassage of achterkant lichaam. Juist in een enerverende tijd betekent zo’n massage, in een sessies van 30 minuten, even heerlijk ‘helemaal niets’ en gewoon genieten.
Er zijn drie tijdstippen waarop je kunt reserveren: 10:30 uur, 11:30 uur of 12:30 uur.

Dinsdag 18 oktober - schoonheidsbehandeling
Renate is al jaren betrokken bij ons prachtige huis en heeft al talloze gasten laten genieten van haar persoonlijke aandacht. Zij verzorgt een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling en -massage die je weer helemaal laat stralen.
Je kunt een behandeling reserveren om 10:30 uur, 11:30 uur, 12:30 uur of 13:30 uur.

Woensdag 19 oktober - energiebehandeling
Wilma geeft een energetische behandeling. De behandeling van ongeveer drie kwartier helpt om op een intuïtieve manier energetisch weer in balans te komen. Dat zorgt voor vermindering van de stress en voor totale ontspanning. Op die manier zorgt Wilm ervoor dat je weer bruist van de energie.
De behandelingen zijn te reserveren om 10:30 uur, 11:30 uur, 12:30 uur en 13:30 uur.

Donderdag 20 oktober - kookworkshop
Aline besloot uit liefde voor dieren besloot lang geleden ze niet meer te eten. Later besloot ze, ook vanwege de impact van ons eten op je eigen gezondheid en het milieu, om 100% plantaardig te gaan eten. Ze neemt je graag mee de keuken in om samen een fijne, gezonde lunch te bereiden. En opeten natuurlijk!
De workshop begint om 11:00 uur en duurt tot ongeveer 13:30 uur

Vrijdag 21 oktober - spreekuur Bratelle
Anita van Bratelle weet hoe lastig lymfoedeem na een behandeling tegen borstkanker is. Ze liet het er niet bij zitten en ontwikkelde met haar team zelf een beha. Door de masserende werking helpt de Bratelle (chronisch) borstoedeem te verlichten en verminderen. De Bratelle zit comfortabel en is ook mooi. Bratelle helpt vrouwen zich weer aantrekkelijk te voelen, zodat zij hun leven weer op kunnen pakken.
In een persoonlijke sessie kun jij de Bratelle zien voelen en passen en ervaren of deze speciale beha ook iets voor jou is. Je kunt vanaf 10:30 uur elk half uur inschrijven op een privésessie.

Wie wil dat nou niet?
Maar let op, het aantal mogelijke deelnemers is beperkt. Als je graag wil deelnemen aan één van deze activiteiten is het noodzakelijk om je aan te melden. Dat kan uitsluitend door een mail te sturen naar info@toonhermanshuisparkstad.nl Vermeld daarin duidelijk welke activiteit je wil reserveren en welk tijdstip je voorkeur heeft. Een reservering is pas definitief als je een bevestiging hebt gekregen.
We proberen vanzelfsprekend met alle wensen rekening te houden.

 pink ribbon okt 2022