Slide background

‘Met heel mijn hart wens ik jou…’

28 december 2020

Toon Hermans Huis Parkstad verzamelt wensen voor Wereldkankerdag

Onze deur is helaas fysiek alweer een paar weken dicht. Maar binnen in het huis staat iets dat heel erg ‘open’ staat. In de Ridderzaal staat een groot houten hart klaar om gevuld te worden met wensen. In de aanloop naar Wereldkankerdag verzamelen wij wensen onder de noemer: ‘Met heel mijn hart wens ik jou…’.

Ieder jaar wordt op 4 februari stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, diagnostiek en behandelingen aan te moedigen. Maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker – én voor hun naasten of nabestaanden – te onderstrepen.

In de situatie waarin onze maatschappij nu verkeert - waarin contact niet meer zo vanzelfsprekend is als het was - blijven wij manieren zoeken om elkaar een hart onder de riem te kunnen steken. Zo kwamen we bij Toon Hermans Huis Parkstad op het idee ons hart open te stellen en tót 4 februari wensen te verzamelen om deze bij de ontvanger van de wens of boodschap te bezorgen op Wereldkankerdag.

Het grote houten hart in het huis wordt gevuld met houten hartjes, waarop je een wens of boodschap voor iemand kunt laten schrijven. Een houten hartje kost 2,00 euro en kun je bestellen via onze Facebook of e-mail (info@toonhermanshuisparkstad.nl). De kosten voor de bezorging op 4 februari zijn inbegrepen.

Zet in de mail in elk geval de volgende informatie:

  • welke wens wil je dat we op het hart schrijven? Hou de wens kort en bondig (maximaal 8 tot 10 woorden).
  • voor wie is de wens bestemd?
  • op welk adres wil je dat wij op 4 februari 2021 jouw wens bezorgen?


Je krijgt vervolgens via de mail de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling gaan we voor je aan de slag.

Als extra opsteker zal er een kunstzinnig intermezzo worden opgenomen in de Ridderzaal van Toon Hermans Huis Parkstad. Deze zal op 4 februari a.s. ter ere van Wereldkankerdag gepresenteerd worden op ons YouTube-kanaal en op onze Facebookpagina.

 heel mijn hart