Mooiste zelf: meditatie

Meditatie zorgt voor nieuwe energie, brengt innerlijke rust en is een krachtig middel tegen stress. Op die manier draagt het bij aan fysieke gezondheid en mentaal welzijn. Al mediteer je maar tien minuten per dag, je maakt je hoofd leeg en laadt je energie op.

Vertragen, tot rust komen, ontspannen en aarden. Bij de meditatie hoef je niks anders te doen dan te ‘zijn’. Samen rustig ademen en oefeningen doen om te ‘aarden’ en om in het hier en nu te komen. Daarna begin je met de geleide meditatie. Is het je eerste keer dat je mediteert of heb je het al vaker gedaan? Iedereen is welkom, alles is goed. Kun je niet liggen door moeilijke ademhaling of pijn, geef dat even aan. Je mag vanzelfsprekend ook zitten.

De workshop is geschikt voor iedereen. Ervaring met mediteren is niet noodzakelijk.

Yoga

Begeleiding

Wilma Bovens-Wiersma
Haar uitgangspunt is dat iedereen zich goed mag voelen en zijn beste en mooiste zelf mag zijn. Verheldering, verlichting en ondersteuning bieden bij het maken van keuzes en het verwerken van emoties zijn daarbij heel belangrijk.
Meer informatie over Wilma en de ondersteuning die ze biedt vind je op www.mooistezelf.nl 

Datum / tijd

Bij voldoende aanmeldingen start er weer een nieuwe workshop meditatie. Kijk in onze actuele agenda voor de eerstvolgende datum.

Bijdrage

€ 8,- 

Extra informatie

Zelf meenemen: dekentje(s), kussen(s) voor hoofd en eventueel onder benen. Draag gemakkelijke, comfortabele kleding. In de ruimte zijn meditatiekussens aanwezig

Aanmelden

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan telefonisch via 045-5427788 of door een mail te sturen naar info@toonhermanshuisparkstad.nl


Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en andere activiteiten