Massage

Met onze voeten maken we contact met de aarde. Zij zorgen voor evenwicht en balans. Op welke manier we contact met de aarde maken is heel persoonlijk. De een loopt op zijn tenen, de ander zet zijn hakken stevig in de aarde om zich staande te houden. Het is een hele klus om in balans te blijven. Loop je te vaak op je tenen dan kost dat veel energie en ben je na een tijdje doodmoe en afgebrand. Zet je te vaak je hakken stevig in het zand dan kan het gebeuren dat je door je standvastigheid niet flexibel genoeg bent om je in deze dynamische wereld te handhaven. Het is belangrijk om van tijd tot tijd stil te staan bij de manier waarop je in het leven staat en of deze manier van leven prettig is en bij je past. Wanneer er toch behoefte bestaat aan een moment van rust en ontspanning, dan kan een voetzonemassage een goed middel zijn om aan dit rustmoment toe te komen.

Door het onderzoeken van de voeten en de reflexzones kan, indien je dat wenst, vastgesteld worden, welke orgaangebieden gevoelig, stug of pijnlijk zijn. Met de uitkomst van dit onderzoek kunnen we een ontspanningsmassage uitvoeren, waardoor er voor u een mooi rustmoment in de dag ontstaat.
Er kan een rustgevende, ontspannen massage, met eventueel extra aandacht voor de plekken, die dat nodig hebben, gegeven worden.

Het meest belangrijke doel van deze massage is, om te zorgen voor een fijn en vooral ontspannen moment.
Een moment alleen voor u!

Begeleiding

Massage is op dit moment niet beschikbaar

Datum / tijd

Massage is op dit moment niet beschikbaar

Bijdrage

n.v.t.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via 045-5427788 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en andere activiteiten