Massage

De diagnose kanker brengt behoorlijk wat emoties met zich mee. Niet alleen als je zelf ziek bent, maar ook als iemand die je liefhebt de diagnose heeft gekregen. Ontspannen is dan niet altijd even makkelijk. Gelukkig kun je bij Toon Hermans Huis Parkstad terecht om je daarbij te helpen.

Kies je voor een een ontspanningsmassage, dan kies je voor een weldaad voor lichaam en geest. In overleg met Elly geef je aan waar jouw voorkeur naar uitgaat, bijvoorbeeld rug, voetmassage of achterkant lichaam. Juist in een enerverende tijd betekent zo’n massage even heerlijk ‘helemaal niets’ en gewoon genieten. De ontspanningsmassage wordt gegeven in sessie van maximaal 45 minuten. Dat betekent drie kwartier pure aandacht voor jouw welbevinden.

Begeleiding

Elly Crombach heeft cursussen gevolgd op het gebied van Healing Art, Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki (I,II,III) en massage. Ze heeft inmiddels ruime ervaring in het toepassen van deze verschillende methodes. Haar motivatie ligt vooral in het feit dat ze op deze manier haar kennis en kunde kan inzetten voor ieder die het nodig heeft.

Datum / tijd

Vrijdagmorgen om 10:00 uur, 11:00 uur of 12:00 uur uitsluitend op afspraak.

Bijdrage

€ 10,-

Aanmelden

Vooraf aanmelden kan via 045-5427788 of info@toonhermanshuisparkstad.nl

Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en andere activiteiten