Energetische behandeling

De basis van een energetische behandeling is het uitgangspunt dat alles energie is. Alles wat leeft bestaat uit levensenergie, het fundament van het leven en de basis van gezondheid. Voor een goede balans en een gezond lichaam is energie die onbelemmerd kan stromen dan ook onontbeerlijk.

Een energetische behandeling kan helpen bij klachten die te maken hebben met lichamelijke gezondheid, mentale welzijn of emotionele gesteldheid. Je kunt onder andere met hoofd- en rugpijn bij een energetisch therapeut terecht. Maar ook als je kampt met stress, lusteloosheid, slaapproblemen, angst en depressie of chronische aandoeningen. Een energetisch therapeut kan daarnaast ondersteuning bieden bij levensvragen of bij rouw- en verliesverwerking.

Tijdens de energetische behandeling stemt de therapeut zich af op de energiecentra, chakra’s genoemd en op het energieveld om de cliënt heen. Deze is voelbaar met de handen en/of zichtbaar via waarneming. Op deze manier komen verstoringen en blokkades naar voren, net als energiecentra waar de energie vrij stroomt. Om de bron van deze blokkades te achterhalen gaan we in gesprek. De inzichten brengen samen met de behandeling energie in beweging. Het gevolg is dat gezonde energie weer door je lichaam kan stromen en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Naast haar handen gebruikt de therapeut edelstenen en kristallen om de behandeling ondersteunen.

Yoga

Begeleiding

Wilma Bovens-Wiersma.
Haar uitgangspunt is dat iedereen zich goed mag voelen en zijn beste en mooiste zelf mag zijn. Verheldering, verlichting en ondersteuning bieden bij het maken van keuzes en het verwerken van emoties zijn daarbij heel belangrijk.
Wil je meer weten over Wilma en de ondersteuning die ze biedt? Klik dan hier.

Datum / tijd

Maandag 21 februari van 10:30 tot 11:30 uur, van 12:00 tot 13:00 uur of van 13:30 tot 14:30 uur

Bijdrage

€ 15,00

Aanmelden

Vooraf aanmelden via 045-5427788 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en andere activiteiten

Maatregelen i.v.m. coronavirus

De activiteit vindt buiten plaats en past binnen de landelijke richtlijnen.

 

[/fluid]