Energetische behandeling

De basis van een energetische behandeling is het uitgangspunt dat alles energie is. Alles wat leeft bestaat uit levensenergie, het fundament van het leven en de basis van gezondheid. Voor een goede balans en een gezond lichaam is energie die onbelemmerd kan stromen dan ook onontbeerlijk.

Een energetische behandeling kan helpen bij klachten die te maken hebben met lichamelijke gezondheid, mentale welzijn of emotionele gesteldheid. Je kunt onder andere met hoofd- en rugpijn bij een energetisch therapeut terecht. Maar ook als je kampt met stress, lusteloosheid, slaapproblemen, angst en depressie of chronische aandoeningen. Een energetisch therapeut kan daarnaast ondersteuning bieden bij levensvragen of bij rouw- en verliesverwerking.

Tijdens de energetische behandeling stemt de therapeut zich af op de energiecentra, chakra’s genoemd en op het energieveld om de cliënt heen. Deze is voelbaar met de handen en/of zichtbaar via waarneming. Op deze manier komen verstoringen en blokkades naar voren, net als energiecentra waar de energie vrij stroomt. Om de bron van deze blokkades te achterhalen gaan we in gesprek. De inzichten brengen samen met de behandeling energie in beweging. Het gevolg is dat gezonde energie weer door je lichaam kan stromen en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Naast haar handen gebruikt de therapeut edelstenen en kristallen om de behandeling ondersteunen.

Yoga

Begeleiding

Elly Crombach heeft cursussen gevolgd op het gebied van Healing Art, Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki (I,II,III) en Massage. Ze heeft inmiddels ruime ervaring in het toepassen van diverse methodes. Haar motivatie ligt vooral in het feit dat ze op deze manier haar kennis en kunde kan inzetten voor ieder die het nodig heeft. .

Datum / tijd

Vrijdagochtend om 10:00 uur, 11:00 uur of 12:00 uur (uitsluitend op afspraak)

Bijdrage

€ 10,00

Aanmelden

Vooraf aanmelden via 045-5427788 of info@toonhermanshuisparkstad.nl

 

Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en voor alle andere activiteiten