Gespreksgroep borstkanker

Er komt heel wat op je af na de diagnose borstkanker. Dat houdt niet op als je behandeling erop zit. Vaak beginnen dan de vragen pas. Dan is het prettig om je vragen te kunnen delen met anderen die ongeveer hetzelfde hebben meegemaakt. Precies daarom is er deze gespreksgroep Samen met lotgenoten in gesprek gaan over alles wat je tegenkomt tijdens je ziekte, luisteren en elkaar ondersteunen, tips delen.
Er is geen vastomlijnd programma en de thema's worden bepaald in afstemming met de deelnemers. Dat betekent dat er ruimte is voor idee├źn en onderwerpen vanuit de groep.

De gespreksgroep wordt begeleid door een van onze gastvrouwen in samenwerking met Saskia Leenders-Wolfs. Saskia heeft twee keer borstkanker gehad en heeft daarover het aangrijpende boek 'DUBBEL' geschreven. Als ervaringsdeskundige zal zij de groep ondersteunen in het met elkaar delen van persoonlijke ervaringen. Zo ontdek je dat je er niet alleen voor staat en ervaar je de moed en veerkracht om door te zetten.
Yoga

Begeleiding

Saskia Leenders-Wolfs

Datum / tijd

Vrijdag 27 januari / 10:00 tot 11:30 uur (startbijeenkomst)

De groep is vanwege het aantal aanmeldingen inmiddels opgedeeld in twee gespreksgroepen. Beide groepen hebben elke vier weken een bijeenkomst. 

Groep A

vanaf 3 maart elke vier weken van 10:00 tot 11:30 uur .

Groep B

vanaf 17 maart elke vier weken van 10:00 tot 11:30 uur

Bijdrage

Deelname is gratis

Aanmelden

Vooraf aanmelden via 045-5427788 of info@toonhermanshuisparkstad.nl

 

Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en andere activiteiten.