Creatieve Expressie

Creativiteit is een ideaal middel om emoties te uiten en te ordenen. Het gaat daarbij niet om kunst maken, maar om uitdrukking te geven aan wat van binnen leeft, precies zoals u zich op dat moment voelt. Door creativiteit wordt de aandacht even helemaal gericht op het beeldend bezig zijn, wat ontspannend werkt.
Zonder woorden kunnen gevoelens getoond worden in het beeldend werken. Ook kunnen tijdens het beeldend werken gevoelens juist duidelijk worden. Je gaat materialen en kleuren en vormen kiezen die jouw aanspreken in het moment. Hierdoor ga je keuzes maken die bij jou passen en wordt gewerkt aan zelfvertrouwen (her)vinden in het maken van eigen keuzes. Er wordt aandacht besteed aan ‘stil staan bij jezelf’ en aan werkelijke behoeftes.
Dit proces zal je helpen jouw kracht terug te vinden, nieuwe kanten van jezelf te ontdekken en tevreden te zijn met wie je bent.

Creatieve Expressie

Open Atelier

Door creativiteit wordt de aandacht even helemaal gericht op het schilderen en tekenen, wat ontspannend werkt. Samen zijn met lotgenoten geeft herkenning en steun. Ondertussen werktiedereen in zijn eigen tempo aan zijn eigen schilderij of werkstuk. Het gaat daarbij niet om kunst maken, maar om uitdrukking te geven aan wat van binnen leeft.

Begeleiding

Het open atelier wordt begeleid door een van onze gastheren of -vrouwen.

Datum / tijd

Vrijdagmiddag van 12:30 tot 14:00 uur.

Bijdrage

€ 3,50 per bijeenkomst (met gebruik van eigen materialen)

Aanmelden

Vooraf aanmelden via 045-5427788 of info@toonhermanshuisparkstad.nl 

Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en andere activiteiten

  

[/html]