Creatieve Expressie

Creativiteit is een ideaal middel om emoties te uiten en te ordenen. Het gaat daarbij niet om kunst maken, maar om uitdrukking te geven aan wat van binnen leeft, precies zoals u zich op dat moment voelt. Door creativiteit wordt de aandacht even helemaal gericht op het beeldend bezig zijn, wat ontspannend werkt.
Zonder woorden kunnen gevoelens getoond worden in het beeldend werken. Ook kunnen tijdens het beeldend werken gevoelens juist duidelijk worden. U gaat materialen en kleuren en vormen kiezen die u aanspreken in het moment. Hierdoor gaat u keuzes maken die bij u passen en wordt gewerkt aan zelfvertrouwen (her)vinden in het maken van uw eigen keuzes. Er wordt aandacht besteed aan ‘stil staan bij jezelf’ en aan uw werkelijke behoeftes.
Dit proces zal u helpen uw kracht terug te vinden, nieuwe kanten van uzelf te ontdekken en tevreden te zijn met wie u bent.
Tijdens de bijeenkomsten creatieve expressie wordt u ondersteund en begeleid door de beeldend therapeute. Beeldende materialen waarmee gewerkt wordt zijn bijvoorbeeld: verf, potlood, krijt, klei, steen, hout, textiel of natuurlijke materialen.
Creatieve Expressie

Begeleiding

Anke Maas, creatief therapeute www.beeldendetherapieparkstad.nl

Datum / tijd

Individuele creatieve therapie: op maandag van 10:00 tot 12:15 uur
Groepstherapie: op vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 14:30 uur

Bijdrage

Individuele therapie € 35,-  (deze kosten worden vergoed door aanvullende verzekering, afhankelijk van de voorwaarden)
Groepstherapie € 6,-

Aanmelden

Vooraf aanmelden bij het Toon Hermans Huis via 045-5427788 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en andere activiteiten