-->

Tai Chi

Tai Chi is van oorsprong een eeuwenoude Chinese verdedigingskunst. Het is een combinatie van ontspannings- en gezondheidstechnieken en van aanvals- en verdedigingstechnieken, gebaseerd op de oosterse leer van Yin en Yang. De belangrijkste doelstellingen zijn ontspanning, gezondheid en balans. Tai Chi heeft een positieve werking op de bloedsomloop, spijsvertering, stofwisseling en ademhaling. Dat komt mede doordat de oefeningen een regulerende en ontspannende invloed hebben op het zenuwstelsel. Hierdoor heeft het een positieve uitwerking op velerlei kwalen. Regelmatig beoefenen van Tai Chi zorgt voor verbetering van de concentratie en meer ontspanning.
In de mooie en rustgevende ontspanningsruimte van het Toon Hermans Huis Parkstad worden deze lessen aangeboden. Deze lessen bestaan o.a. uit speciale stabiliteit/evenwichtsoefeningen Naast de oefeningen is er, voor en na de les, gelegenheid om met elkaar te praten en in te gaan op individuele vragen van deelnemers.

Tai Chi

Begeleiding

Wanda Roos www.taijiroos.nl

Datum / tijd

Elke dinsdag van 12:30 tot 13:30 uur

Bijdrage

€ 8,- per les

Aanmelden

Vooraf aanmelden via 045-5427788 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en andere activiteiten

 

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar.

 

-->