Slide background

Dankjewel!

Aan het eind van een prachtige walktosurVIEve mochten gastvrouw Kitty en directeur Armand een fantiastische cheque in ontvangst nemen. Maar liefst € 4.500,- euro was de bijdrage van de stichting GinkGo Parkstad voor ons huis. En dat allemaal dankzij de inzet van vele vrijwilligers en natuurlijk de bijdrage van donateurs, sponsoren en deelnemende teams. Wat zijn we dankbaar voor deze mooie samenwerking!

Toen twee jaar geleden het KWF besloot te stoppen met de Samenloop voor Hoop was het voor de organisatoren in Parkstad al snel duidelijk dat ze een doorstart wilden maken. Al het werk van de afgelopen twee jaar vertaalde zich in een nieuwe naam en een nieuwe locatie. Maar wel hetzelfde prachtige evenement: de WalktosurVIEve in het stadspark in Kerkrade was een weekend van verbinding, van samen sterk en van gedenken en stilstaan bij de impact van kanker. En vooral een weekend van wandelen! En dat hebben velen gedaan.

Vanzelfsprekend was Toon Hermans Huis Parkstad vertegenwoordigd door een flink team van enthousiaste wandelaars. Er zijn heel wat rondjes afgelegd onder de brandende zon. Dat heeft vele mooie ontmoetingen en bijzondere gesprekken opgeleverd. Dankbaar voor de verbinding van de afgelopen twee dagen, kunnen we wel stellen dat wij er bij de volgende editie zeker weer bij zijn.