Slide background

Toon Hermans Huis Parkstad Verwenweek in borstkankermaand.

borstkankermaand thhp

 

Wat is er nu fijner dan je eens even goed in de watten laten leggen? Dat doen wij graag bij het Toon Hermans Huis en al helemaal nu we zo lang met allerlei regels en maatregelen rekening hebben moeten houden. Daarom organiseren we in de oktobermaand geen verwendag, maar een hele verwenweek. In het kader van de borstkankermaand zijn er van 25 t/m 29 oktober elke dag speciale activiteiten om aan mee te doen. Alle activiteiten zijn gratis! Van een schoonheidsbehandeling of kleuradvies tot een energetische behandeling of een gezonde kookworkshop. Ofwel, met aandacht voor zowel de uitwendige als de inwendige mens. Er is altijd wel een activiteit die bij jou past. Ontdek het zelf…


Maandag 25 oktober

Wilma Wiersma geeft een energetische behandeling. De behandeling van een half uur helpt om op een intuïtieve manier energetisch weer in balans te komen. Dat zorgt voor vermindering van de stress en voor totale ontspanning. Aan het eind van de behandeling bruis je weer van de energie.
De behandelingen zijn te reserveren tussen 10 en 13 uur. Er zijn maximaal 3 behandelingen beschikbaar.

Je hoeft geen fotomodel te zijn om er mooi uit te zien. Schoonheid zit in kleine dingen. Een goede beautyroutine en de juiste make-up kunnen nèt dat subtiele verschil betekenen, waarmee je je omgeving zult verbazen. Het team van Rinus Hairstyle en Visagie kan dat als geen ander. Een visagiebehandeling van Rinus’s team is te reseveren tussen 11:00 en 15:00 uur. Een behandeling duurt maximaal een uur en er zijn maximaal 12 behandeling beschikbaar.

Wil je het resultaat van deze visagiebehandeling graag laten vastleggen. Michèl Kosman, eigenaar en fotograaf van IsoGrafix is de hele middag aanwezig om portretten te maken. Wel even vooraf reserveren.


Dinsdag 26 oktober

We oordelen (te) vaak onbewust op basis van de buitenkant die we zien. Het is niet anders. Door de juiste kleuren te dragen zie je er stralend uit, de ogen spreken meer en de huid komt zachter over. Weten dat je er goed uitziet vergroot het zelfvertrouwen. Daniëlle van De Juiste Kleur biedt twee keer een basiskleuranalyse aan. Ontdek welke kleuren het best bij jou passen. Na afloop van de persoonlijke kleuranalyse krijg je een mini luxe kleurkaartje in jouw kleurtype én een goodiebag. Er is een sessie om 12:00 – 13:30 uur en een analyse om 14:00 - 15:30 uur.

Ben jij niet bang om eens een nieuwe look uit te proberen? Daphne van kapsalon Knippenz kijkt graag samen met jou wat je graag wil of hoe het eens helemaal anders kan. Ze is op dinsdag aanwezig van 11:00 tot 15:00 uur. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk om vooraf te reserveren.


Woensdag 27 oktober

Echt stralen komt van binnenuit en dat vraagt om balans. Het is al eeuwenlang bekend dat Yoga die balans brengt. Yoga brengt rust en geluk in het leven. Het helpt spieren te versterken en rugpijn te verlichten, verbetert de balans en zorgt voor een rustige ademhaling en algemene ontspanning. Yoga helpt in het ontwikkelen van een positieve levenshouding en een verhoging van de stressbestendigheid. Zonder je daarbij in de meest onmogelijke bochten te hoeven wringen.
Wil je ontdekken of yoga iets voor jou is? Van 13:00 tot 14:00 uur verzorgt onze vaste yogadocent Sanne Creusen een gratis proefles.


Donderdag 28 oktober

Al eeuwen lang worden essentiële oliën op verschillende manieren gebruikt. De geuren kunnen een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand, je helpen kalmeren en ze kunnen emotionele reacties opwekken. Mevrouw Astrid geeft tijdens een groepsactiviteit uitleg over de werking en toepassing van essentiële oliën. Aansluitend ga je aan de slag met het maken van een badbruisbal. Zo kun je naderhand thuis genieten van de geur die bij jou past.
De activiteit duurt van 10:30 tot 11:30 en er is plaats voor maximaal 8 personen.


Vrijdag 29 oktober

Voeding is belangrijk, gezonde voeding is nog veel belangrijker. Lekker én tegelijk gezond koken hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Chef Henk, voormalig chefkok van In gen Thun in Welten, verzorgt een kookworkshop. Tijdens de workshop maak je zelf een overheerlijke lunch waarvan je samen met de andere deelnemers gaat genieten.
De workshop start om 11:30 uur en biedt plek voor 6 personen. De locatie van deze workshop is: Smaak en Vermaak Cooking Center (Bongerd 23 in Heerlen).

Wil je heerlijk ontspannen tijdens een aangepaste schoonheidsbehandeling. Deze behandeling is speciaal gericht op ontspanning en een milde verzorging om huid én geest weer te doen stralen. Renate Gaastra is een goede bekende in Toon Hermans Huis Parkstad. Eind 2006 wandelde zij ons huis binnen en heeft toen haar diensten aangeboden. Al jaren genieten vele gasten van haar behandelingen. In het kader van deze verwenweek verzorgt zij van 13:00 tot 16:00 uur gratis behandelingen. Duur van een behandeling is een uur en dat betekent dat we vier behandelingen kunnen aanbieden.


Dat willen we allemaal wel…

…maar helaas is het aantal mogelijke deelnemers beperkt. Als je graag wil deelnemen aan één van deze activiteiten is het noodzakelijk om je aan te melden. Dat kan uitsluitend door een mail te sturen naar info@toonhermanshuisparkstad.nl Vermeld daarin duidelijk welke activiteit je wil reserveren en welk tijdstip je voorkeur heeft.
We proberen vanzelfsprekend met alle wensen rekening te houden.