Slide background

 

Tijdelijke sluiting

13 maart 2020

Bestuur en directie van Toon Hermans Huis Parkstad hebben de afgelopen dagen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwgezet gevolgd. De huidige situatie en de landelijke afgekondigde richtlijnen maken het noodzakelijk dat ook wij stevige maatregelen nemen in het belang van onze gasten en vrijwilligers én om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Conform de landelijke richtlijnen en het advies van onze koepelorganisatie IPSO is het Toon Hermans Huis Parkstad voorlopig gesloten. In lijn met de landelijke maatregelen zijn tot en met maandag 1 juni alle activiteiten inclusief de inloop geannuleerd. Ook onze inloopactiviteiten in Brunssum, Landgraaf en Kerkrade gaan niet door. Bij een ongewijzigd landelijk beleid zijn we vanaf dinsdag 2 juni weer open. De laatste landelijke ontwikkelingen en maatregelen kunt u volgen via https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Ondanks het sluiten van onze deur zijn wij wel bereikbaar en beschikbaar. Hebt u vragen of behoefte aan informatie of aan een gesprek? Onze gastvrouwen en -heren zijn dagelijks tussen 11:00 en 13:00 uur telefonisch bereikbaar via 045-5427788. Vanzelfsprekend is het Toon Hermans Huis Parkstad ook bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op uw mail.

Houd voor de meest actuele stand van zaken onze site en social media in de gaten.

 

 

 coronavirus