Slide background

Terugblik op de afgelopen maand

Zo vlak voor de zomervakantie hebben we een drukke maand achter de rug binnen en buiten het Toon Hermans Huis.

Op de Trappers voor Toon

Op de TrappersNa maandenlange voorbereiding was er op zondag 9 juni dan eindelijk het startschot voor de fietstocht van de Passo dello Stelvio naar de Cauberg. Door allerlei omstandigheden, zoals gesloten passen, wegwerkzaamheden en andere obstakels was elke dag anders dan gepland. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een adembenemende fietstocht van ruim 1258 kilometer en 17.139 hoogtemeters. Adembenemend in alle opzichten: stevige krachtsinspanning, prachtige landschappen, enthousiaste mensen en een schitterend eindresultaat. Omdat zelfs na de finish op de Cauberg de donaties nog doorlopen, staat de teller inmiddels op € 4738,-
Ik wil iedereen die gedoneerd heeft, mede namens bestuur, vrijwilligers en gasten heel hartelijk bedanken voor de bijdrage!

 

 

Geluksweekend

Geluksweekend2019Op zaterdag 22 juni waren er in de binnenstad van Heerlen talloze plekken te vinden waar de geluksmomentjes voor het oprapen lagen. Zoals elk jaar was ook het Toon Hermans Huis een van die plekken. Zeg nu zelf:
Wie wordt er niet gelukkig van de geur van verse cake en muffins? Wat geeft meer balans, rust en geluk dan een oefening Tai Chi? Er is toch niemand die niet blij wordt van een lekker stuk chocolade? En als een meisje van 4 met de naam Vlinder naar het Toon Hermans Huis komt om een vlinder te versieren, kunnen wij ons geluk niet op… Overigens: de Chocodootjes zijn nog steeds te koop voor het speciale tarief: 1 doosje voor € 4,50 en 3 doosjes voor € 10,-

Samenloop voor Hoop

Terwijl in Heerlen de mensen slenterend door de stad liepen op zoek naar momentjes van geluk, zetten meerdere teams, waaronder een team van het Toon Hermans Huis met meer dan dertig lopers, stevig de pas erin op sportpark ter Waerden in Landgraaf: om samen stil te staan bij kanker.
Het resultaat mag er zijn. Aan het eind van het weekend presenteerde de organisatie van de Samenloop voor Hoop aan het KWF een cheque van maar liefst 80.000 euro!

Toto slot…

website… ziet u hiernaast een beeld van onze nieuwe website. Sinds begin juni staat de website online. Daarop vindt u in een nieuw en overzichtelijk jasje alles wat u wilt weten over ons huis, zowel inhoudelijke als praktische informatie.
Vanzelfsprekend vindt u onze site op de vertrouwde plek: www.toonhermanshuisparkstad.nl
Laat ons gerust weten wat u van de nieuwe site vindt.