Slide background

Steuntje in de rug voor Toon Hermans Huis Parkstad dankzij VriendenLoterij

VriendenLoterij

 

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Toon Hermans Huis Parkstad! Onze stichting is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Wij gaan de bijdrage gebruiken om ons huis toegankelijker te maken voor mindervaliden.
Marco Nettersheim, voorzitter van Toon Hermans Huis Parkstad: “In het kader van toegankelijkheid voor onze mindervalide gasten, zijn we een project gestart voor de aanleg van een mindervalidentoilet. Dankzij deze bijdrage kunnen we dit eindelijk realiseren!"

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.