Slide background

Lezing: intimiteit en warmte bij kanker

In juli organiseren we in samenwerking met Floor Weinstock en Mieke Winants (beiden counselor) de lezing intimiteit, warmte en liefde bij kanker.

Intimiteit en warmte. Het zijn onderwerpen die belangrijk zijn voor iedereen maar waarover we nog altijd onvoldoende met elkaar spreken. Voor gezonde mensen is het al een moeilijk onderwerp. Maar als je kanker hebt en ernstig ziek bent, is er zoveel wat de aandacht vraagt, dat het bespreken van intimiteit op de achtergrond raakt. En dat terwijl gevoelens hierover wel aanwezig zijn.

Kanker kan op verschillende manieren invloed hebben op intimiteit. Hierbij kunnen vele aspecten een rol spelen Je hoeft niets over jezelf te vertellen maar het zou wel fijn zijn als we met elkaar hierover kunnen praten. Wat is er bijvoorbeeld voor nodig om te zorgen dat warmte en intimiteit bewaard blijven? Die hebben we namelijk net zo hard nodig net als eten en drinken.

Tijdens de lezing is er ruimte om in te gaan op vragen. Omdat het niet voor iedereen even makkelijk is om in de groep de persoonlijke vragen te delen, is het mogelijk om vooraf via de mail al vragen in te brengen. Graag zelfs. Dan kunnen Floor & Mieke er (anoniem) tijdens de lezing antwoord opgeven.

Datum: woensdag 10 juli
Tijdstip: 19:00 uur (ontvangst vanaf 18:30 uur)
Locatie: Toon Hermans Huis Parkstad

Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Aanmelden én het insturen van vragen kan via: info@toonhermanshuisparkstad.nl