Kookworkshop

Gezond en lekker eten is belangrijk. Plezier hebben in het bereiden van een maaltijd is net zo belangrijk. Dat is precies waar het bij onze kookworkshop om draait. Tijdens de workshop sta je samen met Mariëlle Uittenbogaard achter de potten en pannen. Elke maand een nieuw inspirerend recept dat helemaal past bij de tijd van het jaar. En ondertussen heb je alle tijd om samen met de andere deelnemers te praten over het dagelijkse leven en wat jou daarin bezig houdt.
Vanzelfsprekend ga je als alles klaar is samen met de groep genieten van een vers bereide maaltijd.De recepten krijg je achteraf mee naar huis, zodat je ze thuis nog eens kunt maken. 

Begeleiding

De liefde voor koken is Mariëlle Uittenbogaard met de paplepel in gegoten. Eaten was bij het gezin waarin ze opgroeide belangrijk en is dat in haar eigen gezin nu ook. 'Eten verbindt en brengt gezelligheid met zich mee'.
Na het volgen van kookcursussen en workshops, runt ze sinds 2018 haar eigen cateringbedrijf: Uit Marielles Keuken.

Datum / tijd

De kookworkshop vindt een keer per maand plaats op maandachtochtend vanaf 11:30 uur. Kijk in onze actuele agenda voor de eerstvolgende datum.

Bijdrage

€ 20,00 per workshop

Aanmelden

Vooraf aanmelden via 045-5427788 of info@toonhermanshuisparkstad.nl

Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en andere activiteiten

  

[/html]