gespreksgroep3

Er beter mee omgaan

Wanneer u geconfronteerd wordt met kanker kan het zijn dat u lichamelijk, emotioneel of op sociaal gebied problemen ervaart. U kunt te maken krijgen met onder meer angsten, depressie, verwarring en onrust. Het kan moeilijk zijn om met de lichamelijke, psychische en sociale gevolgen om te gaan.
Begeleiding en behandeling door een psychologe kan dan bijdragen om te leren omgaan met de gevolgen van de ziekte en het opbouwen van draagkracht. De begeleiding/behandeling kan op individuele basis en/of met partner. Het is ook mogelijk het gezin te begeleiden.

Begeleiding: Jolanda Jansen, eerstelijns GZ psychologe
Datum / tijd: Elke woensdag en vrijdag.
Bijdrage: De behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Er is een eigen bijdrage van € 20,- verschuldigd, een bedrag dat door de zorgverzekeraar is vastgesteld. De assistente kan u hieromtrent nader informeren wanneer u een afspraak maakt.
Aanmelden: Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk van Jolanda Jansen tel:  06-57832140

Jolanda Jansen is naast eerstelijnspsycholoog, gedragstherapeut, klinisch- neuro- en revalidatie psychologe en gespecialiseerd in psychosociale zorg oncologie. Zij is lid van IKL en staat in het deskundige register van NVPO.