gespreksgroep3

Werken na de diagnose kanker

In een samenwerkingsverband tussen het THHP en de Jobstap groep afdeling Effectyf hebben we de vraag kunnen beantwoorden van gasten inzake de weg naar arbeid.

Je wilt je leven weer zo normaal mogelijk oppakken. Werk is hiervan een belangrijk onderdeel. Werk geeft voldoening, waardering en zorgt voor de broodnodige afleiding. Veel mensen zijn enorm gedreven om aan de slag te gaan of te blijven. Ze weten alleen niet hoe ze het moeten aanpakken.

Kanker op de werkvloer is complex en vergt kennis, inzicht en vaardigheden. Neem juist daarom zo snel mogelijk contact op met de coach van Effectyf. Zij kan jou en je werkgever ondersteunen en begeleiden, wat een positief effect zal hebben op je herstel.

Samen kun je ervoor zorgen dat revalidatie en re-integratie hand in hand gaan. Er is een gezamenlijk doel: duurzame re-integratie.

INLOOPSPREEKUUR: Er is een inloopspreekuur “werken na de diagnose kanker” bij het Toon Hermans Huis Parkstad . Een coach van Effectyf zal daar aanwezig zijn . Je kunt vrijblijvend binnen lopen voor vragen, advies en ondersteuning over dit thema.

Begeleiding: Angeliek Pirovano
Datum / tijd: Op afspraak; 1 x per 14 dagen.
Bijdrage: Voor advies geen bijdrage.
Aanmelden: Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met het Toon Hermans Huis Parkstad.

 
effectyf