De Schrijftafel

De confrontatie met kanker levert niet alleen lichamelijke en emotionele uitdagingen op. Het zet vaak ook aan tot nadenken over levensvragen. Mensen vinden over het algemeen wel een manier om hiermee om te gaan. En tegelijk helpt het enorm om hier ondersteuning bij te krijgen, om alles weer op een rijtje te krijgen.

Misschien heb je wel ooit het advies gekregen: 'Probeer het eens van je af te schrijven'. Degene die dat advies heeft opgevolgd, heeft waarschijnlijk ervaren dat het werkt. Maar ook dat het makkelijker klinkt dan het is. Want hoe doe je dat dan? Om je daarin te ondersteunen, starten we met de Schrijftafel. Een workshop waarin je de gelegenheid krijgt om met (een beetje) hulp woorden te geven aan datgene wat jou bezig houdt.

De Schrijftafel

Begeleiding

Syl Claassen (schrijven met Syl)

Ik heb een paar jaar geleden kennis gemaakt met creatief en intuïtief schrijven. Na een training tot schrijfcoach schrijf ik sinds enige tijd bij Schrijven met Syl met mensen aan mijn eigen schrijftafel of tijdens een wandeling in de natuur. Als je 'iets van je af schrijft' ga je vaak als vanzelf juist ''naar jezelf toe schrijven'. Ik heb zelf mogen ervaren hoe verhelderend en helend dit kan werken!
In de workshop ga je d.m.v. eenvoudige opdrachten aan de slag om 'dat waar je hart vol van is' aan het papier toe te vertrouwen. Het is niet moeilijk, schrijfervaring is dan ook niet nodig. Schrijf maar gewoon 'achter me aan' en ik wijs je de weg. Je zult zien: het zal vanzelf gaan!

Datum / tijd

De workshop is op donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Zie onze actuele agenda voor de eerstvolgende datum.

Bijdrage

€ 10,00 per sessie

Aanmelden

Vooraf aanmelden via 045-5427788 of info@toonhermanshuisparkstad.nl

 

Kijk in onze actuele agenda voor eventuele wijzigingen en voor alle andere activiteiten