Voor iedereen die vorige keer niet de gelegenheid heeft gehad, is er een nu een nieuwe kans om kennis te maken met ISMAKOGIE!
Het betekent: met aandacht ontdekken wat er in jouw lichaam gebeurt tijdens een beweging.
Ismakogie maakt bewegen gemakkelijker en is geschikt voor iedereen, ook als bewegen niet zo makkelijk gaat. In de workshop kun je ervaren hoe je goed en natuurlijk kunt bewegen, rekening houdend met je eigen grenzen. Want bewegen is goed, goed bewegen is beter !

Bijzonder is dat elke kleine, zachte beweging spierkettingen in het hele lichaam aan het werk zet. Elke oefening kan worden aangepast in overleg met een docent, waardoor er geen risico is op overbelasting.  Een verbetering van de lichaamshouding door ismakogie kan spier en gewrichtsklachten verminderen of doen verdwijnen.

Wilt u meer weten:  www.ismakogieparkstad.nl
De gratis proefles wordt verzorgd door Carolien Lemmens,  op donderdag 25 april van 14.oo u tot 15.oo u.
Aanmelden:  info@toonhermanshuisparkstad.nl