Samen Loop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24 uurs wandelestafette wordt samen met lotgenoten stilgestaan bij kanker.  Maar vooral OOK wordt het leven GEVIERD !
Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op deze bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek ! De openheid en eensgezindheid maken van de Samen Loop voor Hoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Samenloop voor Hoop 2019 vindt plaats op 22 en 23 juni.  Vanzelfsprekend levert ons Toon Hermanshuis weer een bijdrage, door met een team mee te lopen.  Er zijn altijd lopers welkom om aan te sluiten bij ons estafette team.  Deelname kost 15 euro.  Inschrijven kan via onderstaande link.

Wilt U aansluiten bij ons team, schrijf dan in onder team nummer 13.  Indien U een t-shirt wilt,  dient U dat meteen bij aanmelding aan te geven.

 

www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/limburg/landgraaf/aanmelden/