Waarom?

Nou daarom

hebben wij die handen

en die armen

om als het koud wordt

rond het hart

elkander te verwarmen

-Toon Hermans-

 

 

WERELDKANKERDAG

Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag (4 februari) wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is er om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, diagnostiek en behandelingen aan te moedigen. Daarnaast wordt op deze dag het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker, én voor hun naasten of nabestaanden, nog eens benadrukt.

Vanzelfsprekend staat het Toon Hermans Huis ook stil bij deze speciale dag en steken we onze gasten een hart onder de riem. Ik zou zeggen: ‘Kom op de Soep!’

U bent op maandag 4 februari a.s. van harte welkom voor een ambachtelijk bereide krachtige soep, compleet met brood en (kruiden)boter. Om 12:00 uur staat er een dampende kom soep voor u klaar en na afloop is er vanzelfsprekend een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee. Er zijn geen kosten verbonden aan deze speciale gelegenheid om in contact te komen met deelgenoten en uw verhaal te kunnen vertellen.

Om een goede inschatting te maken van de hoeveelheid soep die bereid moet worden, is aanmelden vanzelfsprekend noodzakelijk. Dat kan zoals u dat gewend bent telefonisch via 045-5427788 of via info@toonhermanshuisparkstad.nl

WERELDKANKERDAG

Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag (4 februari) wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is er om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, diagnostiek en behandelingen aan te moedigen. Daarnaast wordt op deze dag het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker, én voor hun naasten of nabestaanden, nog eens benadrukt.

Vanzelfsprekend staat het Toon Hermans Huis ook stil bij deze speciale dag en steken we onze gasten een hart onder de riem. Ik zou zeggen: ‘Kom op de Soep!’

U bent op maandag 4 februari a.s. van harte welkom voor een ambachtelijk bereide krachtige soep, compleet met brood en (kruiden)boter. Om 12:00 uur staat er een dampende kom soep voor u klaar en na afloop is er vanzelfsprekend een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee. Er zijn geen kosten verbonden aan deze speciale gelegenheid om in contact te komen met deelgenoten en uw verhaal te kunnen vertellen.

Om een goede inschatting te maken van de hoeveelheid soep die bereid moet worden, is aanmelden vanzelfsprekend noodzakelijk. Dat kan zoals u dat gewend bent telefonisch via 045-5427788 of via info@toonhermanshuisparkstad.nl