Creatief schrijven. Dinsdag 24 juli t/m 21 augustus
Hallo! Ik ben Maartje Kleijnen singer-songwriter & muziektherapeute (i.o.). Al heel wat jaren schrijf ik songs over hetgeen mij raakt. Uit eigen ervaring weet ik dat het schrijven van songs/ verhalen helpt bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen. Of het vastleggen van mooie herinneringen/ momenten. Graag zou ik u willen helpen om deze op een mooie manier vast te leggen. Waarbij er ook stil gestaan wordt bij eventuele emoties, gevoelens, persoonlijke processen en levensgebeurtenissen.
Songwriting
Door muziek aan een verhaal toe te voegen (songwriting), ontstaat er een extra dimensie, waarbij extra kracht gegeven kan worden aan hetgeen je wilt vertellen/ meegeven/ behouden. Door muziek ga je je niet alleen beter voelen (dopamine aanmaak in brein), maar muziek heeft ook als grote kracht dat het het langst bij je blijft (muzikaal geheugen gaat als laatste verloren).
‘In the end, we all become stories’
Liever geen lied schrijven?
Is songwriting niks voor jou maar wil je wel graag je verhaal vertellen? Ook hier is ruimte voor binnen dit aanbod. Samen kijken we welke (creatieve) manier passend is om uw verhaal op papier te zetten. Voor dit aanbod is geen schrijfervaring vereist, iedereen brengt op zijn eigen unieke manier zijn verhaal tot uiting.
Wanneer: 5 weken op dinsdag van 10.00 u.-11.00 u. in het Toon Hermans Huis Parkstad
Kosten: geen
24-07: introductie
31-07: start schrijven
07-08: schrijven verhaal
14-08: schrijven verhaal/ muziek toevoegen
21-08: presentatie verhaal (optie) / afsluiting.
Kom je ook? Schrijf je in via: info@toonhermanshuisparkstad.nl